Catalina Broicea

“Am făcut cunoştinţă cu Lise mai întâi prin cărţile ei. Prima mi-a apărut în faţă, oferită cu intenţia de a mă “distra” (aveam de aşteptat mai mult de o oră). Nu i-am dat atenţie, apoi am căutat-o vreo două săptămâni (a fost şi ăsta un mesaj – să lupt pentru un lucru pe care l-am primit iniţial fără vreun efort, dar l-am refuzat) şi înainte să o găsesc am descoperit că sunt mai multe şi le-am citit pe toate.

Sunt recunoscătoare mai multor persoane care m-au condus la atelierele “Ascultă-ţi corpul!”, ateliere care mi-au oferit o imagine nouă a vieţii mele, a relaţiilor mele, a oamenilor din viaţa mea. Am crezut că nu o să fie mult diferite de cărţi, dar au fost, în sensul că îţi oferă instrumente simple pentru a te diagnostica şi a te repoziţiona, dacă îţi doreşti.

Mesajul lui Lise este profund responsabilizator – eşti aici, pe Pământ pentru că ai vrut, ai familia de care ai avut nevoie pentru a te imbarca în marea aventură care este viaţa ta.

Ea reintroduce divinul în “ecuaţie”, demonstrând că nimic nu e întâmplător – universul complotează cu tine pentru ca tu să înveţi lecţia şi să evoluezi, să te reîntorci la Esenţa din care te-ai materializat şi de care de fapt nu ai fost niciodată separat.

Iar unul din cei mai importanţi aliaţi ai noştri este chiar corpul fizic. El ne comunică permanent când suntem în dezechilibru, când ne construim viaţa de la nivelul rănilor şi fricilor noastre mai degrabă decât al iubirii profunde şi autentice, al Eului nostru adevărat.

Aceste ateliere mi-au zdruncinat din temelii imaginea despre viaţă, a mea sau a altora şi m-au propulsat pe un alt drum, al conştientizării şi atenţiei. Am realizat că trăiam într-o minciună, în care eram victima împrejurărilor, oamenilor şi întâmplărilor din viaţa mea. Mi-am luat puterea înapoi şi îmi dau seama că în fiecare moment atrag ceea ce mă ajută să merg mai departe.

Cu siguranţă, faptul că m-am intersectat cu Lise reprezintă o etapă esenţială în drumul propriu de redescoperire şi acum ştiu cu certitudine că nu e nicio întâmplare la mijloc. Ar fi un cuvânt care să caracterizeze întâlnirea noastră, chiar dacă e în engleză – SERENDIPITY.

Şi am o întrebare pentru tine şi te rog puneţi-o cu cea mai mare seriozitate: Tu de ce crezi că te afli acum aici? »blog comments powered by Disqus