Consultanta si cursuri

Luminita Eugenia Baltaretu
Consiliere pentru dezvoltarea personala
CONSULTATII DISPONIBILE:

 

1. Consultatie globala
Identificarea rapida a cauzelor unei probleme prin descoperirea ranilor care sunt activate de aceste probleme si alfarea directiilor de urmat pentru transformarea acestei situatii.
2. Decodaj al unei afectiuni sau al unei boli
Corpul fizic este oglinda lumii noastre emotionale si mentale. El incearca sa ne atraga atentia prin boli si afectiuni.
3. Abandon
Metoda unica si inedita care permite eliberarea si transformarea tensiunilor emotionale, mentale sau fizice.Veti descoperi utilitatea inconstienta a bolilor si mesajele pe care le contin fara sa fie nevoie sa recurgeti la analize si intelect
4. Dialog interior
Metoda concreta si practica ce permite contactarea si transformarea credintelor tenace care va mentin in aceleasi scenarii nesatisfacatoare si care va impiedica sa obtineti ceea ce va doriti.
5. Regresie constienta
Relaxare profunda dirijata avand ca scop descoperirea ratiunii dumneavoastra de a exista , scopul reincarnarii din aceasta viata si motivul pentru care v-ati ales parintii.

Program de lucru: luni- vineri orele 11,00- 19,00
Cabinet – InLIGHT CLUB – Strada Paraschiva Gherghel nr 14, sector. Cost 80 Ron/ consultatie.
Luminita Eugenia Baltaretu este primul practician certificat din Romania, format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec-Canada – “Asculta-ti corpul”. www.ecoutetoncorps.com

Daniela Eugenia Oncioiu
CONSULTATII DISPONIBILE: 

Psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana, pregatire continua in Gestal terapie, in hipnoanaliza si terapie cognitiv comportamentala.
Pentru programari consultatii si informatii puteti sa ma contactati la 0722 575 136, sau adresa de e-mail danaoncioiu@yahoo.com .

Pentru parinti: seminarii adresate intelegerii sentimentelor, nevoilor, emotiilor, dorintelor copiiilor. Cum le ascultam, cum raspundem la ele, cum le vorbim copiiilor ca ei sa ne asculte. Despre complexul lui Oedip si Electra, despre joc, despre masturbarea la copil. Veti descoperi lucruri simple si frumoase, vom impartasi experiente, ganduri, temeri. Toate acestea intr-un limbaj foarte usor de inteles si usor de aplicat.

Pentru inscrieri si informatii la tel.0722 575 136 sau e-mail danaoncioiu@yahoo.com.

 

Gianina Tataru

Consultanta si suport pentru pierdere in greutate.

 

Cand vorbim despre diete hipocalorice inventivitatea nu are limite.

Adeptii dietelor de tip hipocaloric ignora faptul ca organismul uman are o mare capacitate de a adaptare si reglare ale proceselor metabolice,astfel ca oricat de putin ai manca organismul tot va stoca ceva ca rezerva. Mai mult, faptul ca este privat de hrana declanseaza mecanisme de aparare care il fac, ca din putinul dat sa stocheze sub forma de depozite adipoase.

Povestea mea a inceput intr-o seara, cand invitata la o petrecere, am revazut o veche cunostinta si am ramas surprinsa vazand cat de suplu si tonic arata. Fiind o fire foarte curioasa si stiindu-ne de ceva timp desi nu pastrasem foarte mult legatura, l-am intrebat cum a reusit.

Aveam si eu 7-8 kg in plus, si nu reuseam sa scap de ele pentru ca fiind o persoana slaba in conditiile in care mancam absolut orice si oricat inainte de nastere, doar ideea de trai permanent cu senzatia de foame ma ingrozea. Ma obisnuisem cu ideea, insa undeva in interior ma macina faptul ca acele kg desi nu multe, nu ma lasau sa fiu eu insami.

Revenind,prietenul meu mi-a povestit ca si el avea aceeasi problema, nu suporta senzatia de foame si renuntase la a mai slabi.

Acultandu-l pe amicul meu, am inteles ca se poate. Ca nu trebuie sa fii vesnic infometat,calculand numarul de calorii pentru fiecare portie. Ca poti manca „altfel” dar la fel de variat, 3 mese pe zi care sa te faca sa te simti bine, energic si cu pofta de viata, nu slabit, infometat si deprimat.

Va invit sa descoperim impreuna cum poti fi sanatos, cu o silueta armonioasa dar in acelasi timp bucurandu-te si de o alimentatie variata  si bogata in nutrienti alimentari.

Inscrierile se pot face  la adresa de e-mail gianina.tataru@gmail.ro sau la tel.0729249088 Gianina Tataru Psiholog Dezvoltare personala recunoscute de Colegiul Psihologilor din Romania-150 ore Terapeut/Maestru Reiki


blog comments powered by Disqus