“DIVA GRUP”

DANIELA IVANOV

-Am vrut de mica sa fiu jurnalista sau doctorita. La medicina n-am intrat si am ajuns la chimie. Dupa ’90, primul vis s-a implinit: am devenit jurnalista si timp de 10 ani am facut radio (Romantic FM), televiziune (ANTENA 1) si presa scrisa (Elle, Tabu, Psihologia azi, 2000 PLUS, Eve, Good Food, etc).

In preajma anului 2000 am decis sa-mi completez studiile urmand cursurile postuniversitare la SNSPA, comunicare si relatii publice, acesta fiind contextul in care am abordat pentru prima oara notiunile teoretice legate de imagine si de comunicare. Prin 2002, pe fondul unor intamplari pesonale care mi-au adus multa suferinta, am inceput sa fiu din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea personala, de abordari psihologice precum NLP, Analiza Tranzactionala sau Comunicare Relationla (ESPERE) si am decis sa urmez si Facultatea de Psihologie. Intalnirea mea cu psihosociologul francez Jacques Salome a fost un pilon important pe acest drum al renasterii, al altei deveniri, cea de consultanta in dezvoltarea personala. Astfel, dupa parcurgerea a numeroase etape, am ajuns sa lucrez cu cuvantul si cu oamenii, sa practic o profesie in care cuvantul e folosit in scop terapeutic. Printr-o alchimie personala, jurnalismul si medicina s-au intalnit intr-o formula proprie.

Tot ce am facut in ultimii ani m-a ajutat sa ajung mai aproape de mine insami, sa ma cunosc, sa inteleg ce pot schimba si ce nu, sa gandesc pozitiv, sa am relatii mai bune cu cei din jur, sa am rezultate mai bune, sa ma simt mai implinita. E putin, e mult? Nu stiu, sunt inca pe drum. Vreau ca pe acest drum sa construiesc si profesional si personal. In prezent vreau sa deschid si altora acest drum, asa cum Jacques Salome a facut-o pentru mine.

Experienta personala si cea profesionala mi-au demonstrat ca majoritatea femeilor se confrunta cu acelasi gen de probleme: relatii defectuoase (in familie sau in afara ei, cu sine si cu ceilalti), probleme de comunicare, lipsa iubirii de sine, situatii dificile de viata, etc. Sunt convinsa ca toate ne dorim sa stim sa gestionam cat mai bine problemele si sa traim cat mai multa bucurie in viata noastra. Se poate! Va propun sa participati la un grup de dezvoltare personala.Sa va daruiti doua ore pe sptamana, intr-o seara intre orele 19.00 si 21.00, in care sa ne intalnim si sa vorbim despre problemele noastre de viata. Sa impartasim experiente, sentimente, sa radem, sa plangem si astfel sa ne sprijinim reciproc in intelegerea misterelor vietii! Grupul este format din 10 persoane. Functionarea grupului se bazeaza pe anumite reguli. Pentru detalii si intrebari va astept mesajele pe adresa divagrup09@gmail.com.  • Sorinela Anina Stoian

    Va doresc multa calitate in a fi de ajutor si altora. Abia astept sa va cunosc. Anina

blog comments powered by Disqus