Editura Ascendent

Editura Ascendent  s-a nascut in 2005 dintr-o pasiune: pasiunea pentru carti si pentru cunoastere. Pentru ca prin cunoastere putem evolua…  De 5 ani Editura Ascendent vine catre cititorii sai cu carti prin care omul se poate descoperi pe sine, prin care isi poate imbunatati relatiile cu cei din jur, prin care isi poate vindeca rannile emotionale, prin care isi poate largi orizonturile…
Profilul editorial este bazat pe carti de comunicare, psihologie aplicata, autocunoastere, terapii alyternative, dezvoltare personala.

Autori de renume mondial precum psihosociologul Jacques Salome (creatorul metodei ESPERE) si Lise Bourbeau (creatoarea metodei Asculta-ti corpul) cat si autori de prestigiu cum ar fi psihoterapeut Cristiana Alexandra Levitchi stau la baza portofoliului editurii Ascendent.

Editura Ascendent este publisher-ul primei reviste de dezvoltare personala din Romania- Sens si Consens, revista  care a aparut in 12 numere iar din mai 2011 va apare in format on-line .

Totodata, editura Ascendent este organizator de cursuri, seminarii, conferinte in domeniul comunicarii si dezvoltarii personale.

Pentru alte detalii  va invitam sa vizitati site-ul www.edituraascendent.roblog comments powered by Disqus