Inauguram IN LIGHT CLUB! Primul Salon de Frumusete Interioara din Bucuresti!

71f67488b0857639cee631943a3fc6fa_S

Bine te-am gasit!

Cu mare bucurie te invitam la deschiderea Salonului de frumusete interioara InLIGHT CLUB! Un spatiu destinat gandurilor si emotiilor tale. In fiecare seara vei avea parte de o lectie… noua! “Noua” deci… si pentru noi, nu doar pentru tine.

In fiecare zi, de luni pana vineri iti propunem un alt gen de reintalnire cu tine. Lunea e “New Love”, martea “Respecta-ti Corpul”, miercurea “Diva Group”, joia – “Metoda Espere” iar vineri…. ce-o fi! O sala mica dar cocheta te asteapta in fiecare seara sa interactionezi cu… tine insuti.

Te asteptam vineri, 18 septembrie 2009 la ora 19.00 la inaugurarea InLIGHT CLUB!

Te intampinam cu nuci, vin rosu si multe alte surprize. Vei afla programul seminariilor de toamna-iarna pe care ti l-au pregatit Luminita, Andreea, Daniela si Clara, dar si posibilitatile pe care Salonul le ofera celor care vor sa sustina si sa promoveze alte idei luminoase.

Pentru ca frumusetea este peste tot! Afara si inauntru! Schimba-ti coafura, pastreaza-ti frumusetea!

Adresa la care te asteptam este: str. Paraschiva Gherghel nr. 14 (vis-a-vis de Piata Domenii). Pentru ca avem doar 40 de locuri, te rugam sa ne confirmi la oricare nr. de tel.: 0740 077 533 – Andreea, sau 0766 519 738 – Luminita.

 

Abia asteptam sa ne intalnim cu TINE! Be InLight!blog comments powered by Disqus