Luminita, de la lumina

Cine sunt eu ?

O intrebare care poate parea simpla, daca este sa te opresti la varsta si alte detalii de identificare- 47 de ani, casatorita de 26 de ani, doua fiice de 22 respectiv 19 ani, de care sunt foarte mandra.

In buna traditie a familiei , am urmat Academia de Studii Economice- Specializarea Comert- dorinta arzatoare fiind sa lucrez in Comert Exterior,un vis implinit , urmare Revolutiei din 1989.

Acesta a fost primul moment in care am realizat ca daca iti doresti cu adevarat ceva, lucrurile se leaga .

Pentru ca imi doream sa calatoresc, sa vad locuri , sa intalnesc oameni , sa construiesc lucruri noi .

Aceste dorinte si nevoia de miscare, nevoia de inceput de drum au fost motorul existentei mele.

Si a urmat momentul nevoii de frumusete .

Totul a inceput in 2004 , cu salonul de frumusete « DeLights ». Locul unde frumusetea incepe din ambianta, din amenajari , dar mai ales din caldura oamenilor care sunt aici. Intalnirea cu atatia oameni in care m-am “oglindit” dintr-o data, a insemnat un moment de schimbare, de intrebari ,in relatia cu ceilalti, dar mai ales in relatia cu mine insami. Am inceput sa caut raspunsuri, sa particip la grupuri si workshopuri de dezvoltare personala. Am inteles ca aceste cursuri ii ajuta de fapt pe oameni sa isi gaseasca propriile raspunsuri.

In anul 2006 am participat la primul seminar sustinut in Romania de Lise Bourbeau, intemeietoarea celei mai mari scoli de dezvoltare personala din Canada – “Asculta-ti Corpul”.

A fost momentul in care am stiut ca aceasta este calea , ca acesta va fi drumul meu.

Si astfel, printr-o miscare din afara catre inauntru , drumul m-a dus catre « Inlight » salonul frumusetii tale interioare. Un loc de intalnire, un loc de frumos, un loc in care inveti ce inseamna sa fii tu insuti.

Pentru ca a trai in frumusete este esential pentru sanatatea si echilibrul fiintei umane. Iata de ce este natural sa cauti sa fii inconjurat atat de lucruri frumoase cat si de oameni frumosi. O persoana frumoasa la nivel fizic nu inseamna neaparat ca indeplineste criteriile de « frumusete » stabilite. Frumusetea se regaseste in ceea ce se degaja din ea, in felul ei de a fi, in expresia, privirea, surasul adevarat si sincer.

Adolescenta fiind si ascultand cantecul « Noi in anul 2000 » , ma gandeam ca la 36 de ani, cat urma sa implinesc in anul 2000, voi fi déjà batrana.

Dar pentru ca basmul « Tinerete fara batranete » a fost si ramane un vector important al povestii mele de viata , simt ca abia acum sunt in partea cea mai implinita si frumoasa a vietii .

Si de aceea imi propun sa caut in continuare.blog comments powered by Disqus