“NEW LOVE – NOUA IUBIRE”

Motto: Daca dragoste nu e, atunci.. sa facem!

ANDREEA MIHAELA STAN practica meseria de Visatoare Profesionista (Professional Dreamer). “New Love” este unul dintre proiectele majore la care lucreaza si se adreseaza tuturor celor care vor sa se reindragosteasca de oameni.

New Love” inseamna sa faci ce iubesti, sa iubesti ce faci. Sa salvezi lumea prin respiratia ta. Sa iubesti cu toata fiinta ta si sa te lasi iubit/iubita in egala masura.
La atelierele “New Love – Noua iubire” Andreea va invita sa experimentati impreuna o noua perspectiva a iubirii, iubirea neconditionata. Invatam sa facem dragoste cu ochii, cu privirea, cu gandul, de dimineata pana seara, pentru tot restul vietii. Nu dansam, nu facm rugaciuni, doar vorbim si experimentam iubire.

Andreea este jurnalist, arhitect, regizor. A adus in real vise frumoase indiferent ca ele au inceput ca proiecte de arhitectura sau amenajari interioare (www.atelierdesign.ro), carti sau emisiuni. Autoare a cartii de povesti inspirationale “Zana Norilor” (www.zananorilor.ro) si piesei de teatru pentru copii “Poveste mica de iarna pentru suflete mari”, are un background important in media (12 ani realizator de emisiuni la Radio Contact – sub numele Andreea Ionescu, apoi la Radio Itsy Bitsy), si televiziune (Alpha TV si Prima TV). A urmat cursuri si formari in coaching si dezvoltare personala (NLP, AT) cu profesori romani, americani si canadieni. Este o visatoare de profesie iar atelierul ei de vise lucreaza neincetat.

Contact – tel: 0740077533, andreeaeaici@yahoo.comblog comments powered by Disqus