Prezentare metoda

Cuvant inainte-Lise Bourbeau

« Iata inceputul unei noi experiente ,care sper, va va entuziasma.

Am crezut intotdeauna in potentialul extraordinar al fiintei umane. Toti anii mei de studii, cercetari si experimentari au facut doar sa imi confirme ca avem cu totii puterea de a ne crea o viata conforma asteptarilor noastre cele mai inalte.

Primul pas este sa hotaram asta.

Atelierele « Asculta-ti Corpul » reprezinta fructul acestor ani de cercetari.

Veti descoperi pe parcursul atelierelor , care sunt principalele obstacole in calea dezvoltarii si realizarii potentialului vostru, precum si cateva metode inedite care si-au dovedit eficacitatea.

Cu toate ca nu exista retete miraculoase pentru atingerea fericirii, exista drumuri care conduc mai rapid catre aceasta.

Va multumesc pentru ca acceptati invitatia de a pasi pe acest drum impreuna cu noi, si sper ca astfel veti descoperi fiinta minunata care sunteti »

In 1982, Lise Bourbeau fondeaza centrul « Asculta-ti Corpul » devenit astazi cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec, Canada. Mai multe detalii puteti afla si pe situl oficial http://ecoutetoncorps.com

In prezent aceste ateliere sunt sustinute in 25 de tari , de 2 ani fiind prezente si in Romania.

Cartile, cursurile practice si filozofia simpla pe care o transmit au ajutat mai mult de un million de persoane sa obtina schimbari concrete in modul lor de a trai, atelierele din lumea intreaga fiind urmate pana in prezent de mai mult circa 75.000 persoane.

Filozofia « Asculta-ti Corpul » porneste de la principiul holistic al celor trei corpuri, mental, emotional si fizic.

Corpul mental cuprinde gandurile,valorile si convingerile noastre. Corpul emotional este format din dorintele si emotiile noastre, corpul fizic fiind cel pe care il cunoastem cel mai bine.

Aceste trei corpuri se interconditioneaza reciproc, respectiv ceea ce gandesti determina cum te simti ,avand un impact direct asupra energiei vitale, sanatatii si fizionomiei corpului fizic.

Principiul « Asculta-ti Corpul »este acela ca mediul si corpul nostru ne transmit fara incetare mesaje care ne indica GRADUL DE IUBIRE fata de noi insine.