Program Seminarii – Clara Toma

Cunoasterea de sine, descoperirea nebanuitelor resurse interioare, o comunicare autentica cu tine si cu cei din jur, o viata traita sanatos, in armonie , in pace sufleteasca si cu zambetul pe buze, toate aceste daruri pe care noi le dorim ,  nu pot veni din alta parte decat dinspre noi insine.
Noi insine suntem cei care putem invata, pe o cale sau alta, sa ne traim viata astfel incat fiecare zi, fiecare clipa sa semene cat mai indeaproape cu dorintele si cu visele noastre. De-a lungul a trei luni, intr-un grupaj de 13 seminarii , va invit la o calatorie fascinanta catre diamantul ce asteapta sa fie descoperit si scos la lumina, slefuit si valorificat- diamantul din interiorul fiecaruia dintre voi…
La capatul acestei calatorii, cu siguranta va veti simti mai bogati spiritual, mai increzatori in valoarea voastra, mai indrazneti in a va eprima, mai armoniosi cu voi insiva si cu ceea ce va inconjoara…
Va invit si ma alatur voua in acest voiaj in lumea interioara, pe parcursul caruia vom primi si ne vom darui reciproc  seminte ale propriei cunoasteri si experiente.
La unele dintre seminarii veti PUTEA SA FACETI CUNOSTINTA CU UN INVITAT SPECIAL: DOAMNA CRISTIANA LEVITCHI, PSIHOLOG-PSIHOTERAPEUT AUTOR DE CARTI IN DOMENIUL PSIHOLOGIC
Puteti participa doar la unele seminarii care va atrag in mod special ; in acest caz, costul fiecarui seminar este de 80 lei. Daca insa alegeti sa parcurgeti intregul traseu al calatoriei , atunci costul unui abonament pentru cele 13 seminarii va fi de doar 500 lei, in loc de 1040 lei.
Rezervarea locurilor pe baza de abonament se face prin plata unui avans de 150 lei inainte de 14 septembrie, iar diferenta se va achita la data primului seminar din serie(14 septembrie). Studentii si pensionarii vor beneficia de un discount de 50% din pretul abonamentului sau al seminariilor (250 lei / abonament sau 40 lei/seminar). Persoanele care sunt interesate sa participe dar nu au venituri (someri, alte categorii defavorizate), vor beneficia de intrare gratuita, in baza unui document care sa ateste lipsa veniturilor. Locurile in sala sunt limitate si se ocupa in ordinea rezervarii .  Va astept cu drag!
Clara Toma

Clara Toma, consilier in comunicare relationala si dezvoltare personala, formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, autor de carti domeniile mentionate, trainer autorizat, maestru-instructor Gendai Reiki, co-fondator al Asociatiei Lumina si Claritate, manager/editor Editura Ascendent

Calendarul seminariilor organizate si sustinute de Clara Toma la Salon Inlight, 14 septembrie-7 decembrie

Indrazneste cativa pasi pe drumul catre Tine ! (doua module)
Data: miercuri, 14 septembrie 2011, si
miercuri 21septembrie Ora: 18:30 – 20:30
Locatie: Salon InLight

Un seminar in care, intr-un timp scurt dar intr-un ritm dinamic si interactiv, prin exercitii si tehnici special alese, vei reusi sa  parcurgi o bucata de drum catre cea/cel care esti si mai ales spre cea/cel care vrei sa devii !
-          Cum reusesti sa iti depistezi adevaratele tale nevoi si sa faci diferenta dintre nevoi si dorinte ?
-  Cum depistezi pattern-urile care iti saboteaza viata si cum le poti anihila efectul negativ ?
-          Cum afli care sunt punctele tale vulnerabile si cum sa le transformi in puncte forte ?
- Cum ajungi sa distorsionezi un mesaj transmis altcuiva si cum poti evita acest lucru ?
- Cum te poti ,,oglindi,, in cei cu care interactionezi si cum devii astfel mai tolerant fata de tine si fata de ceea ce nu-ti place la cei din jur?
-          Cum te apropii de Tine, cel care esti cu adevarat constientizand mastile ce le folosesti ca protectie ?
-          Si la alte cateva asemenea intrebari , vei gasi raspunsul potrivit, ghidat de Clara Toma, consilier in dezvoltare personala , autocunoastere si comunicare

Datorita caracterului practic si interactiv al seminarului, locurile sunt limitate  si se ocupa in ordinea rezervarii, la nr . de mobil : 0747085371 sau pe e-mail clara_ascendent@yahoo.com

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE

Participarea la unul din modulele seminarului nu este conditionata de participarea la celalalt modul. Recomandam totusi participarea la ambele module,  exercitiile si tehnicile din fiecare modul fiind diferite.

Pretul  este 80 lei per modul  si include :
-          Participarea la seminar
-          Ceai, cafea, apa
-          Un cadou surpriza oferit fiecarui participant din partea Editurii Ascendent, partener al acestui eveniment
-          Un cadou surpriza din partea Salon Inlight

—————————————–

Pentru un prezent  armonios invata sa-ti limpezesti ferestrele dinspre propriul trecut !
Salon Inlight va invita miercuri, 28 septembrie 2011 intre orele 18.30-20.30  la un workshop extrem de interesant, care va poate ajuta sa rezolvati multe din situatiile dificile cu care va confruntati in viata de zi cu zi, in relatiile de familie, de cuplu sau de serviciu.
V-ati intrebat vreodata de ce oare ni se intimpla unele lucruri bune sau mai putin bune? Exista mai multe explicatii.  Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog-psihoterapeut si Clara Toma, formata in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, vor examina in fasta dumneavoastra aceste aspecte prin abordarea psihogenealogiei.
Analizind arborele genealogic putem sa ne cunoastem mai bine trecutul, sa observam ce am preluat de la stramosii inostri, ce ne face bine si ce nu. Vom afla astfel mai multe despre aspecte importante ale vietii noastre : de ce sintem cum sintem, de ce am facut alegerile pe care le-am facut, cum putem sa ne schimbam viitorul cunoscindu trecutul.
O sa aflati despre :
Provenienta numelui dvs si semnificatia lui
Ce rol au secretele de familie si cum ne pot influenta
Fantomele care bintuie in familiile dvs si cum se manifesta
Ce relevanta au sarcinile pierdute si avorturile
De ce unele persoane au “un destin ” tragic pe mai multe planuri ale vietii
De ce unii oameni au satisfactie in munca lor si altii nu
De ce unii oameni au relatii satisfacatoare de cuplu si cu allte persoane si altii nu
La finalul  seminarului Clara Toma, editorul cartii ,,Aschia nu sare departe de trunchi,, va  prezenta principiile teoretice de baza
ale psihogenealogiei asa cum reies din cartea sus menttionata, carte care constituie un instrument la in demana oricui doreste sa afle mai mult despre cum ne putem cunoaste si cum ne putem schimba in bine prin intermediul genogramelor.
Pretul este 80 ron. In plus, participand, veti primi si un bilet de tombola, fiecare bilet fiind…castigator!  (premii in carti oferite de editura Ascendent si invitatii la seminariile organizate de Salon Inlight). Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor.
Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la  adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com, sau la numarul de mobil: 0747085371

Seminarul va avea loc in locatia Salonului InLight, str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis a vis de P-ta Domenii.
Sunteti asteptati cu drag !

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE

==========================

Comunica armonios cu tine si cu ceilalti invatand sa descoperi si sa elimini toxinele relationale !
Data: miercuri, 5 octombrie 2011, Ora: 18.30-20.30
Locatie: Salon InLight

Motto: ,,drumul catre ceilalti trece prin noi insine!,,
Salon Inlight  va invita miercuri,  5 octombrie, 2011 , intre orele 18.30-20.30, la un seminar special , in care  veti imbina placutul si utilul pentru a afla cai simple pentru relatii mai armonioase….
Clara Toma, consilier in comunicare relationala, specializata in comunicare nonverbala si formata in metoda de comunicare ESPERE creata de Jacques Salome,  va fi ghidul dumneavoastra in aceasta calatorie  in care veti afla, printre altele:
- ce sunt E-URILE RELATIONALE

- care sunt efectele toxinelor relationale asupra vietii noastre
- cum sa evitati sau sa atenuati efectele E-urilor relationale, atat ale celor primite de la ceilalti cat si ale celor pe care dvs le transmiteti altora
- cum sa aveti o relatie mai autentica si mai implinita cu voi insiva, invatand sa va exprimati in maniera lipsita de toxicitate

-cum sa aplicati cateva reguli de comunicare simple , accesibile si sa aveti efecte benefice vizibile in relatiile de zi cu zi .
Costul este 80 lei.

In plus, participand, veti primi ca bonus si UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care va beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon inlight.
Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor, care se fac la clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371.

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE =================================
Seminar pentru Amandoi despre relatia dintre Voi 2

Invitatie seminar miercuri, 12 octombrie :
Un seminar pentru Amandoi despre Relatia dintre Voi 2
Salon Inlight are placerea de a va invita miercuri, 12 octombrie, intre orele 18.30-20.30, la un seminar special, dedicat cuplurilor sau celor care doresc sa intre intr-o relatie de cuplu,  in care veti afla care sunt capcanele care pot ameninta relatiile de cuplu si cum le putem evita, care sunt acele reguli de ecologie relationala care conduc la o viata de cuplu armonioasa si fericita,  cum putem sa invastam sa recunoastem miturile care nu sunt beneficie vietii in doi. Seminarul va fi sustinut de autoarele jocului de re-energizare relationasla ,,Joc in doi pentru Amandoi,, )http://www.sensart.ro/joc-de-carti.html) : Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog si psihoterapeut si Clara Toma, consilier in comunicare relationala, formata in metoda ESPERE creata de Jacques Salome,
Seminarul va avea o parte de expunere si o parte interactiva, bazata pe raspunsuri si sugestii la intrebarile si situatiile dvs concrete. La finalul seminarului aveti posibilitatea de a …testa Joc in doi pentru Amandoi si de a-l achizitiona .

Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor. Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com, sau la numarul de mobil: 0747085371
Seminarul va avea loc in locatia Salonului InLight, str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis a vis de P-ta Domenii.
Sunteti asteptati cu drag!

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE
===============================
Cultiva o relatie frumoasa intre tine si copilul tau! Comunica cu el armonios si sanatos !
Data: miercuri 19 octombrie 2011, Ora: 18:30 – 20:30
Locatie: Salon InLight

Miercuri, 19 octombrie, intre orele 18.30-20.30, la Salon Inlight, parintii, viitorii parinti, bunicii si educatorii sunt invitati la un seminar dedicat ecologiei relationale, prin care veti afla:
- diferenta dintre rolurile de mama/mamica, tata/tatic si impactul acestora asupra copiilor
- diferenta dintre nevoile copilului si dorintele lui si cum sa le gestionam pe fiecare
- cum sa ascultam copilul in toate registrele in care el ne vorbeste: verbal, nonverbal, imaginar, symbolic
- cum sa decodam unele comportamente problematice ale copilului ca fiind exprimari ale unor nevoi neimplinite
-ce sunt toxinele relationale si cum sa le evitam spre binele copilului si pentru sanatatea relatiei parinti-copil
- si multe altele
Seminarul va fi sustinut de Clara Toma, licentiata in comunicare, formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome.
Costul este de 80 lei.
In plus, participand, veti primi ca bonus si UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care va beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon inlight.
Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor, care se fac la clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371.

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE
============================

ARMONIZEAZA-TI MINTEA, TRUPUL SI SUFLETUL PRIN CELE 5 SIMTURI ! CREEAZA STAREA DE BINE IN FIECARE ZI prin aromaterapie!
Data: miercuri, 26 octombrie 2011, Ora: 18:30 – 20:30
Locatie: Salon InLight

Miercuri, 26 octombrie intre orele 18.30-20.30 , la salon Inlight, intr-o atmosfera innmiresmata si relaxanta,  SUNTETI INVITATI la UN SEMINAR SPECIAL , SUSTINUT DE CLARA TOMA,AUTOAREA CARTII CU ACELASI TITLU, UN SEMINAR IN CARE POTI AFLA CUM SA ITI CREEZI ZI DE ZI, SIMPLU SI EFICIENT, STAREA DE BINE SI DE ARMONIE, CALE CATRE SANATATE SI VITALITATE!
IN SEMINAR VEI AFLA:
CE AROME, CE CULORI, CE SUNETE , CE GUSTURI SI CE ATINGERI  SE POTRIVESC PERSONALITATII TALE SI NEVOILOR TALE SPECIFICE
ESTE UN PRILEJ DE A AFLA MAI MULTE DESPRE MELOTERAPIE, CROMOTERAPIE, AROMATERAPIE SI TERAPIA PRIN ATINGERE, DESPRE  ECHILIBRARE ENERGETICA, MODALITATI DE ELIMINARE A STRESULUI COTIDIAN,  DE RELAXARE PROFUNDA DAR SI DE REENERGIZARE.
In plus, vei benficia de UN TEST DE AROMADIAGNOSTIC PRIN CARE VEI DESCOPERI ANUMITE BLOCAJE LA NIVEL PSIHOEMOTIONAL, PRIN INTERMEDIUL SIMTULUI OLFACTIV. si care sunt beneficiile aromaterapiei .
Costul este 80  ron.
- ceai, cafea, apa, incluse
In plus, participand, veti primi  un cadou-surpriza  oferit de editura Ascendent, partener al Salon Inlight, iar ca bonus UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care veti  beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon Inlight.
Rezervarile de loc se fac la adresa clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE

===========================
(Re)cunoaste-te, accepta-te, iubeste-te!
Data: miercuri, 2 noembrie 2011, Ora: 18.30-20.30
Locatie: Salon InLight

Stim cu totii ca dincolo de aparente se afla esenta fiecarui lucru, a fiecarei persoane. Ceea ce stii tu despre tine or ice lasi sa se vada in afara este doar varful unui aisberg, este doar o particica dintr-un intreg tinut. Ti-ar place sa descoperi lucruri noi, neasteptate, nebanuite despre tine insuti?
Daca da,te asteptam la Salon Inlight, miercuri 2 noiembrie intre orele 18.30-20.30, unde vei participa la un atelier de…autocunoastere, sustinut de Clara Toma, consilier in comunicare relationala si nonverbala, formare In metoda ESPERE, autor e carti si moderator de grupuri e ezvoltare personala si autocunoastere. In aceasta seara vei afla raspunsul la cateva intrebari esentiale despre cum esti tu dincolo de aparente :
- esti o persoana controlanta sau, dimpotriva, te lasi condus?
- care sunt motivele subtile pentru care simpatizezi o persoana sau, dimpotriva iti displace?
- Care este relatia dintre unele situatii dificile repetitive din existenta ta si arborele tau genealogic?
- Care sunt acel modele comportamentale inconstiente negative si cum le poti elimina?
- Care este modelul tau prin care iti reprezinti lumea si cum poti elabora un model mai efficient?
- Care este modelul tau de  iesi dintr-o relatie e cuplu?
Toate acestea si multe altele le veti afla prin exercitii antrenante, interactive sau tip chestionar. Vor fi doua ore in care va veti simti bine si veti invata lucruri noi, pe care le puteti aplica imediat, in viata de zi cu zi.
Costul este de 80 lei,
In plus, participand, veti primi ca bonus si UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care va beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon inlight.
Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor, care se fac la clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371.

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE =========================
Seminar :Cum facem fata separarilor, pierderilor si violentelor din viata noastra

Invitatie seminar miercuri, 9 noiembrie 2011 :
Salon Inlight   are placerea de a va invita miercuri, 3 noiembrie, intre orele 18.30-20.30, la  un seminar   in care  veti afla care sunt  acele demersuri  , modalitati, procedee specifice prin care putem sa gestionam mai usor si mai eficient situatiile de pierdere, separare , boala sau violenta aparute in existenta noastra. Seminarul va fi sustinut de  autoarele cartii ,,Vorbe fara glas- cum face fata pierderilor, separarilor si violentelor din viata noastra,, (despre carte aici : http://www.sensart.ro/vorbe-fara-glas.html) : Cristiana Alexandra Levitchi, psiholog si psihoterapeut si Clara Toma, consilier in comunicare relationala, formata in metoda ESPERE creata de Jacques Salome,
Seminarul va avea o parte de expunere  si o parte interactiva, bazata pe raspunsuri si sugestii la intrebarile si situatiile dvs concrete. La finalul seminarului aveti posibilitatea de a achizitiona  cartea sus mentionata, cu autograful autoarelor.
Costul pentru participarea dumneavoastra este de 80 lei .
Locurile fiind limitate,se ocupa in ordinea rezervarilor.  Pentru a va rezerva locul sau pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati din timp la  adresa de e-mail: clara_ascendent@yahoo.com, sau la numarul de mobil: 0747085371
Seminarul va avea loc in locatia Salonului InLight, str. Paraschiva Gherghel nr. 14, vis a vis de P-ta Domenii.

Sunteti asteptati  cu drag!
Clara Toma si Cristiana Alexandra Levitchi

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE

==========================

(Re)deseneaza-ti viata,  creeaza, (re)creeaza-te !

Miercuri, 16 noiembrie intre orele 18.30-20.30, Salon Inlight te invita la un seminar de creativitate, unde:
- vei afla daca esti  o persoana creativa si care este gradul tau de creativitate
-vei sti care din tipurile de creatiitate te caracterizeaza mai mult
- vei invata cum iti poti stimula si dezavolta creativitate
- vei experimenta sentimentul placut al creativitatii sponane
- vei exprima acea parte creativa din tine care a stat pana acum in umbra
Vei imbina teoria cu practica, utilul cu placutul. Vei invata despre creativitate, te vei cunoaste mai bine,  si vei crea chiar tu ceva special , vei trai o stare speciala, aceea de a fi…creator si creativ!
Clara Toma, consilier in dezvoltare personala si comunicare va fi ghidul tau in aceasta calatorie frumoasa si relaxanta.
Costul este 80  ron.
- ceai, cafea, apa, incluse
In plus, participand, veti primi  un cadou-surpriza  oferit de editura Ascendent, partener al Salon Inlight, iar ca bonus UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care veti  beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon Inlight.
Rezervarile de loc se fac la adresa clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE
===============================

Dau, primesc, cer, refuz
miercuri, 23 noiembrie , 18.30-20.30
salon inlight

Salon Inlight va invita miercuri, 23 noiembrie intre orele 18.30-20.30, la un seminar sustinut de Clara Toma, consilier in comunicare, seminar prin care iti vei putea imbunatati considerabil comunicarea cu tine insuti si cu cei din jurul tau, invatand sa echilibrezi si sa armonizezi cei patru vectori relationali – a da , a cere, a primi, a refuza. Vei afla ca multe frustrari, emotii negative, tensiuni, conflictre, au la baza o gestionare ineficienta sau dezechilibrata a  capacitatii noastre de a ne raporta la cereri, aporturi, refuzuri, negatii.
Costul este 80  ron.
- ceai, cafea, apa, incluse
In plus, participand, veti primi  un cadou-surpriza  oferit de editura Ascendent, partener al Salon Inlight, iar ca bonus UN CARD DE FIDELITATE INLIGHT, prin care veti  beneficia de discounturi timp de un an la majoritatea cursurilor organizate de salon Inlight.
Rezervarile de loc se fac la adresa clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE

=========================
Seminar  – Ii controlezi pe altii, te controlezi pe tine sau te lasi controlat(a) ?

Invitatie seminar MIERCURI 30 noiembrie orele 18.30-20.30

Ii controlezi pe altii,  te controlezi pe tine sau  te lasi controlat(a) ?  …Aceasta este intrebarea….

O tripla intrebare care-si va gasi raspunsurile intr-un seminar foarte util, organizat de Editura Ascendent,  in care vei afla, prin exercitii tip chestionar, printr-o expunere teoretica si prin discutii interactive:
- ce legatura exista intre control, manipulare, santaj, putere, anxietate, teama de moarte?
-ce  tipuri de control  exista.
- care sunt cauzele Controlului ca sa puteti sa va intelegeti pe voi insiva mai bine, pe ceilalti (sefi, parinti, parteneri, vecini, colegi)
-care sunt tipurile de personalitati controlante si cele care se lasa controlate, tipurile de comunicare intre cele doua
-cum puteti decodifica relatia disfunctionala intre o persoana controlata si cea controlanta
Si nu in ultimul rind puteti invata strategii eficiente de a nu mai fi  controlanti si de a nu va lasa controlati !
Seminarul va fi sustinut de psiholog-psihoterapeut Cristiana Alexandra Levitchi si Clara Toma, consilier in comunicare, formare in metoda Espere.
Costul seminarului este de 80 lei de persoana, iar locatia este Salon Inlight, str. Paraschiva Gherghel 14, vis a vis de p-ta Domenii.
Locurile sunt limitate si se ocupa in ordinea rezervarilor pe e-mail :clara_ascendent@yahoo.com sau tel 0747085371.
Fiecare participant va primi un BILET DE TOMBOLA unde se pot castiga premii constand in carti, reviste sau carduri de reduceri Inlight.
Va asteptam cu drag !

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIERE ===========================

DESPRE MITURI, ILUZII, IDEALURI….

MIERCURI, 7 DECEMBRIE, INTRE 18.30=20.30, Salon Inlight va invita la un seminar special, sustinut de Cristiana Alexandra Levitchi si Clara Toma, pe tema unei noi carti ce va fi publicata de Editura Ascendent . Mai mullte detalii despre carte si subiectele abordate in seminar, veti gasi in luna noiembrie pe site-urile www,saloninlight.ro, www,sensart,ro, www,edituraascendent.ro

Descarca aici formularul de inscriere : FORMULAR DE INSCRIEREblog comments powered by Disqus