Redeseneaza-ti Viata in fiecare zi!

Probabil ca te-ai plictisit de cursuri, ateliere, seminarii care te invita sa vii si sa rezolvi probleme ale existentei tale. Si eu la fel !

Cred ca punem un accent prea grav si investim nejustificat de mult doar in ,,a rezolva probleme” , in a ,,repara relatii stricate”, in a “descoperi disfunctii”, “in a gestiona crize”…

Ce-ar fi daca am schimba un pic perspectiva si am indrazni sa participam la viata noastra asa cum participi la un joc? Ce-ar fi daca ne-am focalize energia si mai ales privirea catre a descoperi care ne sunt dorintele cele mai fecunde, visele cele mai colorate si am incepe mai intai sa le desenam, sa le descriem in cuvinte, sa vedem cu arata, api am incepe sadesenam, posibile alei catre ele?

Ce-ar fi daca am incepe sa ne spunem povestea de viata incepand-o nu cu clasicul si implacabilul “a fost odata ca niciodata” ci cu un creativ…”va fi odata ca niciodata”?!

Ce-ar fi daca nu ne-am mai defini prin problemele si limitele noastre ci ne-am deschide pentru o noua viziune-aceea a noastra,cei care ne visam sa devenim, chiar daca aceasta imagine a devenirii noastre e una fooooooarte indepartata de ceea ce se intampla sa fim acum?

Ce-ar fi daca am renunta la a cauta cai care ne indeparteaza de nefericire, neajunsuri, esecuri si stress si am incepe sa invatam sa fim cautatori de frumusete, de potentialitati, de taramuri neexplorate, de comori negasite inca?

Ce-ar fi daca am indrazni, macar o data, asa, in joaca, sa jucam rolul Artistului care isi desavarseste cu Pasiune, Opera? Ce-ar fi, daca, indiferent ce am invatat sa facem pana acum, am alege sa ne redesenam Viata cu alte culori ori macar in alte nuante?

Eu iti propun sa ne jucam impreuna acest joc din care nimeni nu va pierde si fiecare poate castiga… Invitatia este a mea, alegerea este a Ta…

In fiecare joi a fiecarei saptamani incepand cu 22 aprilie, te-astept la Club Inlight (str. Paraschiva Gherghel), ca seara, intre 18.30 si 21.00, sa (re)invatam impreuna (interactiv, in relaxare si cu zambetul pe buze, prin exercitii variate, de practica ori teorie, simple sau sofisticate, de dinainte pregatite sau de momentul acela inspirate) sa descoperim cu ce culori ne-ar place sa ne vedem propria Viata, si-apoi…sa ne-o si desenam, asa cum ne-o dorim, fiecare in parte!

Biletul de intrare pentru acest joc te costa 50 lei.

De vrei sa te inscrii, da-mi te rog un telefon la numarul 0747085371 sau un e-mail la: clara_ascendent@yahoo.com. Daca doresti sa afli ceva despre mine, iti spun asa: Sunt ceea ce devin in fiecare clipa si devin ceea ce sunt, redesenandu-mi Viata, in fiecare clipa…

Daca doresti sa afli inca ceva, te invit sa vizitezi si: www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk, www.exprimari.ro, www.claradesign.exprimari.ro (site disponibil incepand cu 1 mai ).

Te-astept cu drag!

Clarablog comments powered by Disqus