Respecta-ti corpul si reinvata sa comunici cu tine insuti prin intermediul sau!

Miercuri 21 aprilie intre orele 18.30-21.00, Luminita Baltaretu si Clara Toma te invita la Salon Inlight (str. Parashiva Gerghel nr. 14) la un workshop intensiv de recunoastere si decodificare a mesajelor pe care corpul tau ti le transmite pentru ca tu sa restabilesti echilibrul in acele domenii ale existentei tale unde acesta s-a pierdut.

Bazat pe exercitii practice din metoda ,,Asculta-ti corpul!” creata de Lise Bourbeau si din metoda ESPERE creata de Jacques Salome, acest workshop isi propune sa abordeze mesajele corpului din doua perspective complementare.

Obiectivul propus de cele doua moderatoare este acela ca prin exercitiile ce vor avea loc fiecare participant sa-si poata inita ori finaliza (in functie de ritmul specific al fiecaruia) un proces de ascultare activa si eficienta a mesajului-alerta transmis de corp, de pilda: printr-o boala, o alergie, un accident, o stare de disconfort ori de epuizare si de a restabili contactul cu energia starii de bine si de armonie interioara.

Pentru eficienta exercitiilor, grupul va fi restrans la 25 de persoane iar locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierilor. Pretul workshop-ului este de 60 lei /persoana.

Inscrieri la: 0747085371 – Clara si/sau la 0726136664 – Luminita.

Despre moderatoarele workshop-ului:

CLARA TOMA – licentiata in comunicare, formare in metoda ESPERE creata de Jacques Salome, practician al metodei, in procedura de acreditare de catre centrul ADRES PARIS, masterand in Psihologia si psihoterapia cuplului si familiei, autoar a numeroase carti si articole in domeniul comunicarii si al dezvoltarii personale publicate in reviste si site-uri de specialitate, moderator de grupuri de dezvoltare personala si autocunoastere, organizator de evenimente de dezvoltare personala (vezi detalii despre carti publicate si/sau moderare grupuri pe www.edituraascendent.ro, www.inlight.tk)

LUMINITA EUGENIA BALTARETU este primul practician din Romania format la cea mai mare scoala de dezvoltare personala din Quebec – Canada – „Asculta-ti corpul”.blog comments powered by Disqus